Anvelope Acvila Romania
Ai nevoie de ajutor? 0755 047 253 / 0754 200 195 / 0743 559 673
Program: Luni-Vineri, 09:00-17:00

Anvelope All Season

ACVILA ROMANIA este unul dintre cei mai importanti distribuitori pentru anvelopele all seasons, in oferta noastra regasindu-se atat anvelope pentru autoturisme si autoutilitare, cat si anvelope pentru vehiculele 4X4. Acvila Romania ofera cele mai bune solutii pentru echiparea diferitelor SUV-uri utilizate in special pe suprafete OFF-ROAD (SUZUKI, MITSUBISHI, TOYOTA, LAND ROVER, HUMMER), comercializand atat anvelope noi: BF Goodrich, Federal, Maxxis, General, cat si anvelope reesapate sau reconstruite Insa Turbo (Spania), Malatesta (Italia).

Cele mai vandute anvelope all season

Oferta Acvila Romania cuprinde si anvelope all season. Comercializam anvelope all season ieftine pentru toate tipurile de autovehicule.

Gama de anvelope all season reprezinta o solutie optima intre cauciucurile de iarna si cele de vara, in scopul de a oferi o aderenta satisfacatoare pe zapada, dar si o rezistenta multumitoare la temperaturile inalte specifice anotimpului cald. Specialistii recomanda utilizarea de anvelope all season, mai ales, in zone climatice blande, unde iarna dureaza putin si nu se caracterizeaza prin caderi abundente de zapada ori prezenta poleiului si a ghetii. Totodata, ele sunt mai indicate pentru autovehicule cu putere redusa si pentru conducatori auto cu un stil de condus mai lent. Anvelopele all season sunt indicate, in mod special, pentru traficul in interiorul oraselor.

Legal putem utiliza anvelope all season si pe perioada iernii, ele au marcata inscripia MS, unele cauciucuri all season avand desenat si simbolul alpin. Pentru a putea fi utilizate atat in anotimpul cald, cat si in cel rece, anvelopele all season au in compozitia chimica o serie de compusi intermediari, iar profilul benzii de rulare se caracterizeaza prin prezenta unor blocuri de profil in zona umerilor cu un numar redus de crestaturi (din acest punct de vedere cauciucul all season se apropie mai mult de trasaturile anvelopei de vara) si printr-o latime mai redusa a canalelor (zona centrala devine astfel, mai solida).

Unul dintre avantajele utilizarii anvelopelor all season este acela ca nu necesita schimbarea pneurilor primavara si toamna; asadar, conducatorul auto nu va mai cheltui bani pe schimbatul anvelopelor si jantelor si nici cu depozitarea acestora. Din aceasta perspectiva achizitionarea lor este o solutie mai ieftina. Pe de alta parte, gama de anvelope all season ieftine este restransa, uneori cauciucurile all season pot fi mai scumpe decat cele speciale de iarna (ele pot reprezenta o alternatva mai ieftina din perspectiva achizitionarii unui singur set fata de doua seturi diferite pentru iarna si vara).

In mai 2015, Michelin a lansat pe piata prima anvelopa de vara, care poate fi utilizata si iarna, ale carei performante sunt considerate a fi mai bune decat cele ale anvelopelor all season clasice. Anvelopa Cross Climate are profilul in V, cu lamele 3D interblocante (asigura un plus de aderenta pe zapada), iar in combinatie cu blocurile de profil cu marginile tesite maresc considerabil performantele de franare pe suprafete uscate. Aceasta anvelopa se produce pe 23 de dimensiuni diferite, de la 15 la 17 inch.

Anvelopele all season reprezinta o solutie viabila atat pentru anotimpul cald, cat si pentru cel rece. Utilizarea de cauciucuri din gama de anvelope all season ieftine asigura un bun nivel de confort si siguranta in trafic.

Pentru informaţii suplimentare privind seturile de anvelope all season ieftine si asistenta de specialitate nu ezitati sa ne contactaţi!