Anvelope Acvila Romania
Ai nevoie de ajutor? 0755 047 253 / 0754 200 195 / 0743 559 673
Program: Luni-Vineri, 09:00-17:00
Acvila Romania - Magazin Anvelope Online » Anvelope Off-Road » Anvelope Offroad INSA TURBO DAKAR All Season 245/70 R 16 107 Q

Anvelope Offroad INSA TURBO DAKAR All Season 245/70 R 16 107 Q

  • Nivelul zgomotului la rulare 0 dB
Anvelope INSA TURBO DAKAR 2457016

Specificaţii tehnice Anvelope All Season INSA TURBO

Comenzi telefonice 0755 047 253 / 0754 200 195 / 0743 559 673

Termen de livrare:

24-48 ore în orice localitate

515 lei (TVA şi taxa eco incluse) Stoc limitat

ID Produs: AN53168

Garanţie: 24 luni

Livrare: gratuită la 4 buc.

în Bucureşti şi Ilfov prin
Urgent Curier

Anvelopele Insa Turbo Dakar sunt anvelope resapate off-road, ecologice, construite conform celor mai noi si performante tehnici si procedee din domeniu. Clasificate ca 80% off-road si 20% on-road, anvelopele Insa Turbo Dakar ofera rezultate optime atat pe sosea, cat si pe teren accidentat fiind considerate anvelopele off-road cu cea mai mare performanta 4X4. Proiectat pentru conditii meteo diverse (all season), modelul Dakar ofera performante foarte bune in conditii grele, sub sarcini intense. Profilul Dakar al celor de la Insa Turbo se remarca prin performante excelente in zone stancoase, acoperite cu zapada, noroi si nisip; ruland, totodata, in conditii optime si pe asfalt. Una din principalele caracteristici ale modelului Dakar o reprezinta aderenta foarte buna in zonele abrupte si in serpentine. Anvelopele Insa Turbo Dakar au un profil agresiv, cramponat, care confera o tractiune optima pentru zonele de off-road prin modelul deschis si adanc al crampoanelor de pe banda de rulare. Structura solida a anvelopei Dakar face ca aceasta sa se bucure de o foarte buna rezistenta la uzura si impotriva penetrarilor, precum si de o capacitate optima de a depasi obstacolele caracteristice terenurilor accidentate. Modelul cramponat cu blocuri masive aflate pe umerii anvelopei confera o buna mobilitate pe nisip, noroi si stanci, asigurand, in acelasi timp, o mai buna stabilitate si manevrabilitate a autoturismului. De asemenea, dispunerea variata a crampoanelor pe banda de rulare reduce, in mod considerabil, nivelul zgomotului exterior, imbunatatind si capacitatea de franare. Anvelopele Insa Turbo Dakar au o durata de viata optima si contribuie la protejarea mediului inconjurator.

Marca de traditie in Spania, Insa Turbo este astazi unul dintre producatorii de top din domeniu in ceea ce priveste calitatea si performanta anvelopelor reconstruite. Anvelopele resapate Insa Turbo sunt comercializate atat pe piata europeana, cat si in SUA, Canada, America de Sud si America Centrala, Orientul Mijlociu, Africa si Asia, bucurandu-se de un bun renume la nivel european si mondial. Anvelopele resapate Insa Turbo sunt produse in fabrici moderne si dotate cu cele mai noi si avansate tehnici si utilaje din domeniu plasare pe intreg teritoriul Spaniei. Datorita inaltelor standarde de calitate si performanta, anvelopele resapate Insa Turbo reprezinta o alegere viabila din punct de vedere economic, ecologic si al sigurantei in trafic. Resaparea este un proces tehnologic complex care a evoluat de-a lungul timpului pentru a putea raspunde noilor provocari economice si de mediu. Anvelopele resapate sunt nu doar o alternativa mai ieftina, ci si o solutie ecologica. O anvelopa contine peste 200 de compusi si se descompune in 400 de ani, resaparea anvelopelor contribuie la protejarea mediului inconjurator prin reutilizarea cauciucului si marirea duratei sale de viata. Resaparea poate fi efectuata atat la cald, cat si la rece; ambele procedee indeplinesc criteriile de siguranta si performanta reglementate la nivel international. Producatorul spaniol de anvelope resapate Insa Turbo contribuie in mod activ la protejarea mediului inconjurator prin resaparea anvelopelor in stare optima si prin reciclarea celor uzate. Ca urmare a unei activitati de peste 20 de ani in domeniul reconstructiei anvelopelor, Insa Turbo a lansat o linie de productie Ecoline care a imbunatatit considerabil confortul la condus, reducand nivelul zgomotului exterior. Ecoeticheta celor de la Insa Turbo ofera clientilor informatii utile si relevante privind protejarea mediului constand in emisiile de CO2 si consumul de carburant. Anvelopele resapate Insa Turbo ruleaza in conditii optime pe diferite tipuri de teren si in conditii diverse. Datorita pretului mai avantajos, precum si performantelor de care dau dovada, anvelopele resapate Insa Turbo sunt din ce in ce mai cautate de catre proprietarii de SUV-uri si 4X4, camioane, precum si de amatorii de off-road. Anvelopele resapate Insa Turbo reprezinta o solutie ecologica, sigura (sunt supuse acelorasi teste ca si anvelopele noi) si economica.