Anvelope Acvila Romania
Ai nevoie de ajutor? 0755 047 253 / 0754 200 195 / 0743 559 673
Program: Luni-Vineri, 09:00-17:00
Acvila Romania - Magazin Anvelope Online » Anvelope Off-Road » Anvelope Offroad MALATESTA KOALA All Season 205/70 R 15 96 H

Anvelope Offroad MALATESTA KOALA All Season 205/70 R 15 96 H

  • Nivelul zgomotului la rulare 0 dB
Anvelope MALATESTA KOALA 2057015

Specificaţii tehnice Anvelope All Season MALATESTA

Comenzi telefonice 0755 047 253 / 0754 200 195 / 0743 559 673

Termen de livrare:

24-48 ore în orice localitate

329 lei (TVA şi taxa eco incluse) Stoc limitat

ID Produs: AN52154

Garanţie: 24 luni

Livrare: gratuită la 4 buc.

în Bucureşti şi Ilfov prin
Urgent Curier

Anvelopele Malatesta KOALA sunt anvelope resapate off road, clasificate ca 50% on-road si 50% off-road. Profilul Koala se remarca prin densitatea sporita a lamelelor de pe banda de rulare si prin marginile antiderapante care imbunatatesc aderenta pe suprafete umede. Totodata, anvelopele Malatesta Koala beneficiaza de o tractiune foarte buna pe toate tipurile de teren (drum pavat, acoperit cu nisip, noroi sau pietris) datorita profilului agresiv cu crampoane pe intreaga latime a benzii de rulare, precum si in zonele laterale. Similar modelului BFGoodrich All Terrain, profilul Koala are performante bune atat in conditii on-road , cat si in conditii off-road, gratie flexibilitatii peretelui lateral si compozitiei speciale a nervurilor de pe banda de rulare. Destinate echiparii de SUV-uri si 4X4, anvelopele Malatesta Koala sunt anvelope all season, inscriptionate M+S. Recomandate mai ales pentru aplicatii off-road, anvelopele Malatesta Koala au un indice kilometric optim si o durata de viata lunga.

Cu o experienta de peste 60 de ani in producerea si comercializarea de anvelope resapate, MALATESTA este astazi unul dintre producatorii de top din domeniu in ceea ce priveste calitatea si performanta anvelopelor reconstruite. Procesul de producere se desfasoara in fabrica din Anagni (Italia), considerata a fi una dintre cele mai moderne si bine dotate din punct de vedere tehnologic intreprinderi industriale din domeniu. Firma de traditie in Italia, Malatesta produce si comercializeaza anvelope resapate industriale si agricole, anvelope resapate off-rood si anvelope resapate autoturisme. Datorita inaltelor standarde de calitate si performanta, anvelopele resapate Malatesta reprezinta o alegere viabila din punct de vedere economic, ecologic si al sigurantei in trafic. Partener tehnic al celor de la Goodyear pe nisa de anvelope resapate pentru camioane, compania Malatesta se bucura de un bun renume international, atat la nivel european, cat si mondial. Anvelopele resapate Malatesta sunt omologate la nivel european, iar productia lor se bazeaza pe principiile economiei de energie, reducerii costurilor si protejarii mediului inconjurator. Anvelopele resapate off-road Malatesta ruleaza in conditii optime pe diferite tipuri de teren si in conditii diverse. Datorita pretului mai avantajos, precum si performantelor de care dau dovada anvelopele resapate off-road Malatesta sunt din ce in ce mai cautate de catre proprietarii de SUV-uri si 4X4 si amatorii de off-road. Resaparea este un proces tehnologic complex care a evoluat de-a lungul timpului pentru a putea raspunde noilor provocari economice si de mediu. Anvelopele resapate sunt nu doar o alternativa mai ieftina, ci si o solutie ecologica. O anvelopa contine peste 200 de compusi si se descompune in 400 de ani, resaparea anvelopelor contribuie la protejarea mediului inconjurator prin reutilizarea cauciucului si marirea duratei sale de viata. Resaparea poate fi efectuata atat la cald, cat si la rece; ambele procedee indeplinesc criteriile de siguranta si performanta reglementate la nivel international. Anvelopele resapate Malatesta reprezinta, asadar, o solutie ecologica, sigura (sunt supuse acelorasi teste ca si anvelopele noi) si economica.