Anvelope Acvila Romania
Ai nevoie de ajutor? 0755 047 253 / 0754 200 195 / 0743 559 673
Program: Luni-Vineri, 09:00-17:00
Acvila Romania - Magazin Anvelope Online » Anvelope Off-Road » Anvelope Offroad MAXXIS MT-753 All Season 195 R 14C 106 Q

Anvelope Offroad MAXXIS MT-753 All Season 195 R 14C 106 Q

Anvelope Vara MAXXIS MT-753 195/0 R14c 106 Q

Specificaţii tehnice Anvelope All Season MAXXIS

  • Producător: MAXXIS
  • Model: MT-753
  • Stare: Noi
  • Anvelope: autoutilitare
  • Sezon: All Season
  • Dimensiune: 195 R 14c
  • Indice viteză: Q (160 km/h)
  • Indice sarcină: 106
  • Destinaţie: Off-Road
Comenzi telefonice 0755 047 253 / 0754 200 195 / 0743 559 673

Termen de livrare:

24-48 ore în orice localitate

Acest produs nu mai face parte din oferta noastră. Pentru anvelope similare te rugăm să ne contactezi la numărul de telefon afişat mai sus.

Anvelopele Maxxis MT-753 sunt anvelope off-road destinate echiparii de SUV-uri si 4X4 utilizate pe toate tipurile de teren. Profilul MT-753 este considerat a fi cauciucul perfect atat pentru terenuri stancoase, zone acoperite cu noroi, ferme, zone forestiere cat si pentru uz recreational, avand o adereanta foarte buna pe toate tipurile de teren mai sus-mentionate si, ruland, in acelasi timp, in conditii optime si pe asfalt. Constructia ranforsata ii asigura o foarte mare rezistenta la uzura. Profilul agresiv, cramponat atat pe partea centrala a benzii de rulare, cat si pe partile laterale, este special creat pentru a maximiza tractiunea si a conferi stabilitate pe traseele off-road. Totodata, crampoanele laterale ofera o protectie suplimentara impotriva intepaturilor si taieturilor, contribuind la prelungirea duratei de viata a cauciucului. Design-ul deschis al crampoanelor de pe banda de rulare si dispunerea lor pe doua canale longitudinale segmentate aduc un plus proprietatilor de autocuratare si ajuta la o tractiune cat mai buna atat on-road, cat si off-road. Profilul MT 753 se caracterizeaza prin durabilitate, stabilitate si adaptabilitate la conditii meteo diverse (anvelope all season).Fondata in 1967 in Taiwan, compania Maxxis se pozitioneaza ca unul dintre producatorii de top din domeniul anvelopelor pentru ATV-uri, biciclete , motociclete si masini de curse off-road. Activitatea de productie a celor de la Maxxis se desfasoara in Asia, Europa, America de Sud si America de Nord si beneficiaza de distributie si comercializare in peste 180 de state. Datorita inaltelor standarde de calitate, durabilitate si performanta, anvelopele off-road Maxxis reprezinta o optiune sigura, economica si eficienta atat pentru participantii la competitii profesioniste, cat si pentru amatorii de off-road. In acest sens, Maxxis sprijina si sponsorizeaza numeroase evenimente si competitii sportive de profil; implicarea efectiva la aceste activitati a contribuit la o buna dezvoltare a departamentului de cercetare, la noi inovatii in domeniu si, implicit, la cresterea calitatii si performantei anvelopelor Maxxis. Feedback-ul primit in urma participarii la competiile de profil a facut posibila identificarea nevoilor si asteptarilor soferilor, precum si producerea unor anvelope foarte competitive. Producatorul de anvelope Maxxis se implica in mod activ si in domeniul educational (de peste 10 ani Maxxis a implementat in Gwinnett-sediul lor central din America de Nord- un program de burse scolare), precum si pentru sprijinirea unor cauze sociale (in 2015 Maxxis s-a alaturat campaniei de strans fonduri pentru ajutarea celor afectati de cutremurul din Nepal), punand astfel in practica valorle pe care compania Maxxis le promoveaza: serviciu public, integritate, dezvoltare continua, creativitate, comunicare, respect, calitate. Gama de anvelope off-road Maxxis cuprinde produse rezistente, durabile, cu performante deosebite, care vin in inatmpinarea nevoilor dumneavoastra!