Ai nevoie de ajutor?  0754.200.195 /  0743.559.673

Depozitarea cauciucurilor: care sunt avantajele unui hotel de anvelope?

Categorie principala

Depozitarea cauciucurilor: care sunt avantajele unui hotel de anvelope?

Cu totii ne dorim ca anvelopele noastre sa aiba o durata de viata cat mai lunga si sa ne bucuram de ele cat mai mult timp. Pentru a preveni imbatranirea si deterioarea prematura a cauciucurilor trebuie sa acordam atentie si modului in care acestea sunt depozitate. Daca aveti doua seturi de anvelope ( unele de iarna si altele de vara) chestiunea depozitarii unuia dintre ele poate ridica anumite probleme.

 

Unde depozitam anvelopele de iarna/vara? Cum pastram cauciucurile de iarna/vara? Ce este un hotel de anvelope? De ce sa apelam la un astfel de serviciu?

Haideti sa aflam impreuna cateva informatii utille!

Atunci cand facem inlocuirea sezoniera a anvelopelor, setul care ne ramane poate fi depozitat in regie proprie sau apeland la un hotel de anvelope.  Cea dintai varianta presupune pastrarea anvelopelor intr-un spatiu propriu (garaj, curte, debara, balcon, subsol). Sunt astfel de spatii adecvate depozitarii de anvelope? Pentru a va putea bucura de performantele anvelopelor dumneavoastra, o stocare corecta presupune respectarea unor reguli de siguranta si conditii generale:

      • Spatiile de depozitare trebuie sa fie bine aerisite, uscate, cu valori moderate de temperatura si protejate impotriva expunerii la intemperii si la soare.
      • Depozitarea anvelopelor se va face la distanta fata de substante chimice, solventi sau hidrocarburi, deoarece acestea pot afecta calitatea amestecului de cauciuc.
      • Anvelopele vor fi depozitate la distanta fata de obiectele care pot penetra cauciucul (obiecte ascutite din metal, lemn etc.).
      • Depozitarea anvelopelor se va face la distanta fata de surse de caldura, corpuri incandescente, materiale care pot produce scantei sau descarcari electrice si de orice sursa de ozon (aparate de sudura, transformatoare, motoare electrice si altele).

Asadar, spatiul dumneavoastra trebuie sa indeplineasca toate aceste conditii!

 In cazul in care depozitarea se va face pentru o perioada mai lunga de timp, trebuie inversata ordinea pneurilor.

Evitati strivirea anvelopelor sub alte obiecte.

Accesoriile trebuie depozitate in ambalajul original, pe suprafete care nu prezinta riscuri de taiere, rupere sau perforare.

Pentru manipularea anvelopelor si accesoriilor, folositi intotdeauna instrumente si echipamente care nu prezinta riscul de a deteriora cauciucurile.

Depozitarea pe termen scurt (pana la 4 saptamani)

Anvelopele pot fi depozitate una peste alta, preferabil pe paleti. Asezate in acest mod, anvelopele nu trebuie sa depaseasca o inaltime de 1.20 metri. Dupa 4 saptamani, este necesar sa se modifice ordinea pneurilor.

Daca anvelopele depozitate sunt montate pe janta, ele vor fi asezate umflate in pozitie verticala sau pe un singur rand, pe rafturi.

Depozitarea pe termen lung

Anvelopele trebuie depozitate in pozitie verticala, pe rafturi aflate la cel putin 10 cm fata de sol. Pentru evitarea deformarii anvelopelor, acestea trebuie rotite usor o data pe luna.

Multe reguli, multe conditii de indeplinit, mult efort …daca v-ati saturat doar citind, va propunem sa trecem la a doua varianta! Promitem ca e mai scurta!

Hotelul de anvelope reprezinta un spatiu special amenajat pentru depozitarea in conditii optime a cauciucurilor. Intr-o astfel de locatie va lasati anvelopele pe mana profesionistilor! Puteti savura o cafea si o carte pe balcon fara miros de cauciuc! Unditele si lansetele nu vor mai sta ascunse in spatele anvelopelor iar curtea va ramane a florilor si a jucariilor!

Acvila Romania va pune la dispozitie un astfel de spatiu, unde noi avem grija de anvelopele dumneavoastra, pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de ele si in sezonul urmator. Astfel, anvelopele de iarna/vara vor fi depozitate in pozitie verticala pe structuri metalice, reducand , in acest mod, riscul deformarii si al pierderii de presiune. Fiecare anvelopa este etichetata ( numele utilizatorului, axa montata) pentru o identificare precisa si rapida.

Hotelul de anvelope Acvila Romania indeplineste toate conditiile de depozitare a cauciucurilor pentru ca acestea sa isi pastreze proprietatile si caracteristicile. Apeland la serviciul nostru de hotel anvelope economisiti spatiu, timp si efort. Totodata, datorita sistemului nostru integrat de activitati (vanzare de anvelope, jante si accesorii auto, hotel anvelope, vulcanizare mobila si fixa), beneficiati de toate  serviciile necesare masinii dumneavoastra intr-un singur loc.  De asemenea, utilizatorii care isi depoziteaza cauciucurile in hotelul de anvelope Acvila Romania beneficiaza de programare prioritara la schimbul sezonier de anvelope.

Tarif: 120 Lei / sezon

Te asteptam la schimbul de anvelope! Suna un agent: 0754.200.195 / 0755.047.253

Abonează-te la Newsletter
Introdu-ti adresa de email si devii automat membru al comunitatii Acvila Romania.
Afli primul de cele mai bune oferte din industrie!