Ai nevoie de ajutor?  0754.200.195 /  0743.559.673

Trei lucruri pe care trebuie sa le faci inainte sa conduci pe zapada

Categorie principala

 

Iarna se poate instala oricand, chiar daca temperaturile sunt, in continuare destul de ridicate, asa ca ar trebui sa-ti pregatesti din timp masina pentru condusul pe zapada sau polei. Iata, in continuare, trei lucruri pe care ar trebui sa le faci inainte sa conduci pe zapada.

Trei lucruri pe care trebuie sa le faci inainte sa conduci pe zapada

 

Verifica starea masinii

 

Mergi la un service profesionist daca vrei sa te asiguri ca masina ta functioneaza perfect si ca este pregatita sa faca fata drumurilor inghetate si acoperite cu zapada. O verificare standard ar fi bine sa vizeze bateria, instalatia de climatizare, sistemul de franare, precum si starea filtrelor si a anvelopelor. Anvelopele sunt esentiale pentru condusul in siguranta pe timp de iarna. Inainte sa ajungi la service, poti face chiar tu o prima verificare a anvelopelor, deoarece, dupa luni bune in care le-ai avut depozitate la tine in locuinta, este foarte probabil sa descoperi anumite probleme, atat in ceea ce priveste cauciurile, cat si jentile. La un control rapid vei observa daca anvelopele sunt tocite sau daca prezinta urme de imbatranire, taieturi si galme. De asemenea, o verificare de rutina te va ajuta sa vezi daca jentile sunt deformate, fisurate sau lovite.

In cazul in care specialistii din service nu pot remedia problemele jentilor sau anvelopelor tale pentru iarna, cel mai bine ar fi sa-ti cumperi niste produse noi. Acvila Romania iti pune la dispozitie o multime de tipuri de anvelope de iarna si jenti.  Intra pe acvila-romania.ro si profita acum de reducerile noastre la anvelopele de iarna. 

 

Doteaza-ti autoturismul cu produse utile pe timp de iarna

 

Cumpara din timp cateva produse auto care iti vor fi de un real folos cand vei conduce pe timp de iarna. Astfel de produse auto sunt: lanturile pentru anvelope, racleta, perie, lopata pentru zapada, matura si solutiile pentru degivrare.

 

Ajusteaza-ti stilul de condus

Condusul in conditii de iarna presupune provocari suplimentare pentru orice sofer. Prin urmare, inainte de aparitia zapezii si a poleiului, ar fi bine sa iti ajustezi stilul de condus. Imagineaza-ti ca soselele sunt acoperite cu zapada si condu in consecinta. Pastreaza o distanta mai mare decat de obicei fata de ceilalte masini aflate in trafic si redu viteza. De asemenea, acorda o mai mare atentie soferilor care conduc peste limitele admise, deoarece, in conditii de iarna, ei s-ar putea sa cauzeze cele mai mari probleme pe strazi.

 

Abonează-te la Newsletter
Introdu-ti adresa de email si devii automat membru al comunitatii Acvila Romania.
Afli primul de cele mai bune oferte din industrie!