Anvelope Acvila Romania
Ai nevoie de ajutor? 0755 047 253 / 0754 200 195 / 0743 559 673
Program: Luni-Vineri, 09:00-17:00

Cum cumpar

Pentru a va eficientiza timpul, echipa Acvila Romania va aduce la cunostinta cateva recomandari, indicatii si informatii utile privind procesul de achizitionare a anvelopelor din oferta noastra. 

1) Cum comand?

Anvelopele si jantele din oferta Acvila Romania pot fi comandate prin urmatoarele modalitati:

- comanda telefonica : 0755 047 253; 0754 200195; 031 411 53 79

- comanda pe fax la 031 411 53 79 sau pe email dan.florin@acvila-romania.ro

- comanda on-line direct de pe site www.acvila-romania.ro

In cazul in care doriti sa comandati on-line utilizand site-ul www.acvila-romania.ro trebuie sa urmati urmatoarele etape:

1) Identificati anvelopa dorita folosind filtrele puse la dispozitia dumneavoastra.

2) Introduceti cantitatea dorita si adaugati produsele in cosul de cumparaturi.

3) Selectati judetul in care doriti livrata comanda si apasati butonul “trimite comanda”.

4) Completati datele de contact si de facturare si alegeti metoda de plata; completati campul “Detalii”cu informatii suplimentare pe care le considerati necesare.

5) Apasati butonul “Trimite comanda”; in cel mai scurt timp veti fi contactati de unul dintre agentii nostri pentru confirmarea comenzii, emiterea facturii si trimiterea coletului.

 

2) Cum se livreaza?

Pentru primirea anvelopelor comandate, echipa Acvila Romania va pune la dispozitie mai multe posibilitati de livrare. Livrarea se efectueaza prin firme de curierat rapid cu acoperire la nivel national, precum si prin masini proprii in Bucuresti si localitatile adiacente.

Acvila Romania va ofera  transport in cel mai scurt timp posibil si in cele mai bune conditii. Costul transportului poate varia in functie de cantitatea si valoarea anvelopelor comandate, precum si de localitatea in care se va efectua livrarea (daca se regaseste sau nu in aria de acoperire a firmelor de curierat rapid). Pentru asigurarea unui serviciu de livrare cat mai prompt si eficient, Acvila Romania colaboreaza cu firma de curierat rapid Urgent Cargus. 

Costurile de livrare se calculeaza automat in cosul de cumparaturi pentru comenzile de pe site, iar pentru comenzile telefonice costurile de livrare va vor fi comunicate de catre agent.

Livrarea anvelopelor se va efectua in 24-48 de ore de la confirmarea comenzii.*

Tarife livrare:

- pentru anvelope autoturisme si 4X4 noi:

- pentru anvelope resapate:

- pentru anvelopele de camion si cele agro-industriale 1 RON/kg **

- costurile sunt valabile pentru localitatile cu acoperire Urgent Cargus; pentru celelalte localitati se percepe o taxa de 1 RON/km.

Ridicarea comenzii se poate face si personal, de la sediul firmei in timpul programului de functionare (L - V: 9:00–17:00).

 

Politica de returnare

In situatia in care nu sunteti multumit de produsele comandate, le puteti returna iar noi va  vom inapoia integral contravaloarea comenzii. In conformitate cu legislatia romana, consumatorul are dreptul de a notifica in scris comerciantului ca renunta la comanda, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului. Se pot returna doar produsele in ambalajul original si in aceleasi conditii in care au fost receptionate.

Nu vor fi acceptate pentru returnare produse precum:

- anvelope care nu au fost comercializate de catre Acvila Romania;

- anvelope montate si demontate;

- anvelope depozitate necorespunzator;

- anvelope care prezinta modificari fizice, lovituri, zgarieturi, deformari sau alt defect evident;

- nu se accepta retururi pentru produse aduse la comanda;

Costurile de transport pentru produsele returnate vor fi suportate integral de catre client.

Produsele nefunctionale sau care prezinta vicii de fabricatie vor fi returnate si inlocuite cu un produs functional, sub conditia notificarii in termen de 48 de ore de la primirea coletului. In cazul in care inlocuirea nu este posibila, clientul poate opta pentru un produs similar sau contravaloarea comenzii. Costurile de transport in acest caz vor fi suportate de catre Acvila Romania.

 *Termenul de livrare poate fi extins in functie de disponibilitatea produselor pe stoc, conditiile meteo nefavorabile, alte situatii neprevazute

**Contravaloarea exacta a transportului va fi comunicata de un reprezentant Acvila Romania. 

 

3) Cum platesc?

In functie de modul de plasare a comenzii si de modalitatea de livrare aleasa, echipa Acvila Romania va pune la dispozitie mai multe modalitati de plata.

Puteti efectua plata numerar la sediul nostru atunci cand va ridicati personal anvelopele. Plata se va face integral si in lei.

Plata se poate realiza si prin ordin de plata (OP). Transferul bancar se va face in baza proformei primite in urma confirmarii comenzii. Dupa confirmarea platii, anvelopele comandate vor fi livrate in conditiile stabilite.

Puteti, totodata, plati ramburs la curier la primirea coletului. Plata se va face integral si in lei.