Ai nevoie de ajutor?  0754.200.195 /  0743.559.673

Despre Acvila Romania

Societatea Acvila Distribution NCA comercializeaza anvelope si jante noi pentru toate tipurile de autoturisme, autoutilitare, 4X4, camioane, Atv, utilaje agricole si industriale. Echipa Acvila Romania pune la dispozitia dumneavoastra o gama completa de anvelope noi, marci premium si de buget, precum si cauciucuri resapate (Malatesta, Insa Turbo).

In intampinarea nevoilor dumneavoastra, personalul Acvila Romania va ofera consultanta de specialitate si va pune la dispozitie toate informatiile de care aveti nevoie pentru a face cea mai buna si potrivita alegere. Datorita experientei vaste a staff-ului nostru in domeniul comercializarii anvelopelor, precum si a gamei foarte variate de producatori pe care o punem la dispozitia clientilor nostri, Acvila Romania va garanteaza solutia adecvata pentru necesitatile, asteptarile si bugetul dumneavoastra.

Pentru eficientizarea timpului dumneavoastra si pentru o cat mai buna informare asupra produsului achizitionat, Acvila Romania va ofera posibilitatea plasarii comenzii dumneavostra telefonic (0755 047 253), precum si on-line (www.acvila-romania.ro). De asemenea, din dorinta de a raspunde cat mai adecvat necesitatilor dumneavoastra, va oferim oferte personalizate, preturi competitive si un raport calitate-pret foarte bun.

VIZIUNE

Ne dorim sa fim prima optiune a clientilor in domeniul achizitionarii de anvelope.

MISIUNE

Misiunea Acvila Romania este sa ofere servicii si produse de o inalta calitate tuturor clientilor sai.

VALORI

  1. Adaptabilitate – nevoile fiecarui client in parte stau la baza preocuparilor noastre; de aceea investim timp si atentie pentru intelegerea necesitatilor acestora
  2. Profesionalism – respectam cadrul normativ in vigoare si codul de etica profesionala
  3. Promptitudine – suntem mereu la dispozitia clientilor si partenerilor nostri
  4. Integritate – ne respectam toate promisiunile si dam dovada de onestitate in relatia cu partenerii nostri

 

Autoturisme:

Camioane:

Abonează-te la Newsletter
Introdu-ti adresa de email si devii automat membru al comunitatii Acvila Romania.
Afli primul de cele mai bune oferte din industrie!