Ai nevoie de ajutor?  0754.200.195 /  0743.559.673

Termeni și condiții

Important! Plasarea unei comenzi presupune acceptarea termenilor si conditiilor magazinului online.

Termeni si conditii 

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor. 

Compania SC ACVILA DISTRIBUTION NCA SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. 

Intregul continut al acestui site https://www.acvila-romania.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - reprezinta proprietatea SC ACVILA DISTRIBUTION NCA SRL  si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei SC ACVILA DISTRIBUTION NCA SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. 

Eventualele sesizari ale incalcarii drepturilor de autor, se pot trimite pe adresa [email protected]

Acest site este proprietatea companiei SC ACVILA DISTRIBUTION NCA SRL.

 

 1. DESCRIEREA SERVICIULUI

Acvila-romania.ro a realizat si asigura servicii si informatii in mod gratuit tuturor celor care doresc sa acceseze website-ul de la adresa acvila-romania.ro. Alte servicii care vor fi implementate, in timp, in cadrul website-ului sunt supuse acelorasi conditii, in afara de cazul in care acestea nu au conditii de folosire distinct formulate. 

 1. INREGISTRARE

Pentru utilizarea serviciilor oferite de website doar in cazurile in care este necesara obtinerea unui ’’nume de utilizator’’ si a unei parole, sunteti obligat sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al portalului.

 

In cazul furnizarii de informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, acvila-romania.ro isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a portalului/magazinului online.

 

Aceste conditii sunt necesare si in cazul inregistrarii participarii Dvs. la concursurile organizate si prezentate in cadrul portalului de catre acvila-romania.ro sau partenerii acestuia. 

 

Datele obtinute prin intermediul formularelor de inscriere nu vor face obiectul unei tranzactii intre acvila-romania.ro si alte companii. 

Acvila-romania.ro are dreptul de a utiliza aceste informatii doar in interes propriu sau in interesul companiilor partenere, fara insa a oferi informatii personale de identificare. Exceptie de la aceasta obligatie o fac doar utilizarea datelor personale pentru atribuirea de premii sau facilitati in servicii sau produse. 

 

 1. CONTINUT

Acvila-romania.ro defineste prin CONTINUT, toate informatiile existente in portal sub forma de text, date, software, fisiere audio sau video, imagini statice. 

Trimiterile sau legaturile facute de acvila-romania.ro catre continut extern se fac de catre 

Magazinul online atat din proprie initiativa cat si la propunerea vizitatorilor si utilizatorilor legali ai portalului. acvila-romania.ro nu isi asuma responsabilitatea de buna funcionarea surselor externe de continut catre care se fac trimiterile, nefiind in nici un fel implicat in gestionarea acestora. 

CONTINUTUL website-ului este proprietatea acvila-romania.ro si al companiilor partenere care vor fi citate si ca sursa de continut, si nu poate fi preluat, difuzat, vandut sau revandut decat in urma unui acord scris al acvila-romania.ro. 

Continutul trimis de de catre vizitatorii si utilizatorii legali ai portalului pentru a putea fi publicat intra sub aceleasi restrictii ale dreptului de proprietate. 

Continutul trimis de de catre vizitatorii si utilizatorii legali ai portalului prin intermediul serviciilor de free e-mail, upload free sau free web hosting, nu este proprietatea acvila-romania.ro. 

acvila-romania.ro nu-si asuma responsabilitatea pentru acuratetea continutului transferat sau afisat prin intermediul serviciilor enuntate mai sus. 

 

acvila-romania.ro poate restrictiona dreptul vizitatorilor sau utilizatorilor legali ai website-ului in cazul in care continutul afisat de catre acestia este de natura pornografica, xenofoba sau poate produce prejudicii de imagine asupra unei persoane sau a unui grup de persoane. 

acvila-romania.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau de a adauga noi reguli si restrictii in ceea ce priveste continutul portalului, in orice moment. 

acvila-romania.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza orice serviciu sau drept de utilizare al oricarui serviciu, in orice moment fara un anunt prealabil.

 

 1. DESPAGUBIRI

acvila-romania.ro si partenerii acestuia, isi rezerva dreptul de a da in judecata si a cere despagubiri de la orice persoana, grup de persoane sau asociatii de orice tip in cazul in care constata incalcarea uneia sau mai multor reguli din prezentul regulament. Neluarea la cunostinta a acestor reguli de catre o persoana, un grup de persoane sau orice tip de asociatie nu exclude dreptul acvila-romania.ro si al partenerilor acestuia de a cere despagubiri sub orice forma legala, din partea celor care au incalcat aceste reguli.

Acvila Distribution NCA isi rezerva dreptul de a sesiza autoritatea competenta pentru orice tentativa de santaj/frauda din partea clientilor, prin cerinta acestora de produse gratuite sau discounturi disproportionate fata de pretul real de vanzare al produsului, prin situatii care pot aparea in intarzierea livrarilor sau necorelarea stocurilor dintre magazinul online si programul de gestiune. acvila-romania.ro poate sesiza organele abilitate in rezolvarea acestor cazuri doar atunci cand intentia clientului este clara si cand acesta se foloseste de numele institutiilor sau de ''defaimarea societatii'' in mediul online, doar cu scopul de a obtine produse gratuite sau discounturi.

 

 1. PUBLICITATE SI PROMOTII

 

acvila-romania.ro poate derula in orice moment campanii de publicitare si/sau promotii in orice sectiune din portal. Campaniile si promotiile derulate de acvila-romania.ro nu necesita acordul vizitatorilor sau utilizatorilor portalului. Spatiile si dimensiunea campaniilor publicitare si promotiilor nu necesita acordul vizitatorilor si pot fi schimbate oricand fara a necesita un anunt prealabil. 

acvila-romania.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile sau pierderile rezultate din campaniile publicitare sau promotiile organizate in portal, altele decat cele organizate strict de acvila-romania.ro si partenerii acestuia.

Promotiile personalizate in desfasurare se gasesc accesand linkul urmator www.acvila-romania.ro/promotii

Regulamentul promotiilor organizate de catre producatorii de anvelope prin Acvila Distribution NCA dar si valabilitatea si regulamentul acestora se regasesc accesand linkul www.acvila-romania.ro/regulament-promotii. Aceste promotii sunt semnalizate in pagina de produs prin diferite texte. Va rugam sa verificati cu atentie valabilitatea acestora deoarece in anumite situatii pot aparea erori.

Preturile afisate in magazinul online includ TVA.

Promotiile sunt valabile in limita stocului disponibil.

 1. ACORD

Daca nu sunteti de acord cu aceste reguli sau informatiile prezentate pe magazinul online va rugam sa nu folositi in nici un fel serviciile si continutul website-ului de la adresa acvila-romania.ro.

 1. MONTAJUL ANVELOPELOR, JANTELOR SI ALTOR PRODUSE ACHIZITIONATE DE PE ACVILA-ROMANIA.RO

Montajul anvelopelor, jantelor si a altor produse achiztionate de pe acvila-romania.ro se va face doar in unitati autorizate R.A.R.. Montarea anvelopelor si jantelor in unitati neautorizate duce la pierderea garantiei oferita de catre producator.

 

IMPORTANT: Pe toata perioada solutionarii produselor reclamate, Acvila Distribution NCA nu asigura cumparatorului produse la schimb.

IMPORTANT: Solutionarea produselor reclamate se efectueaza de catre PRODUCATOR sau de catre o firma specializata si autorizata, independenta de Acvila Distribution NCA.

Certificatul de garantie se poate vizualiza aici https://www.acvila-romania.ro/pagina/garantie-produse

 1. CLAUZE FINALE

 

*Termenul de expediere obisnuit al produselor cumparate de pe site-ul acvila-romania.ro  se incadreaza intre 1 zi si 5 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii de catre operatorii nostri. In conditii speciale, S.C. Acvila Distribution NCA  S.R.L. isi rezerva dreptul de a mari timpul de expediere pana la 30 zile lucratoare. Timpul de livrare este influentat de mai multi factori, incepand cu termenul de livrare dat de furnizor, in cazul produselor aflate in stoc furnizor.  Plata produselor se efectueaza doar dupa confirmarea scrisa a comenzii de catre un operator Acvila Distribution NCA SRL. Confirmarea pe mail a inregistrarii comenzii este un mesaj automat si nu reprezinta o garanție a comenzii. Confirmarea comenzii se face ulterior de catre unul din agentii de vanzare, telefonic sau printr-un e-mail sau sms specific de confirmare comanda.

Comenzile sunt procesate si expediate in ordinea sosirii.

Mesajele de livrare afisate in pagina de produs au scop orientativ. Acesta sunt estimate pentru situatii normale de livrare si conditii meteo. In perioadele aglomerate (varf de sezon), sau perioada de dinainte si de dupa Black Friday timpul de procesare si livrare se poate prelungi. Timpul real de livrare este oferit de catre operatorii acvila-romania.ro prin telefon sau pe mail.

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.acvila-romania.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre compania S.C. Acvila Distribution NCA  S.R.L. si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Pozele produselor afisate pe site au caracter orientativ. Pot exista situatii in care produsul afisat pe site sa difere fata de produsul real. Acest lucru se datoreaza unghiului din care a fost efectuata poza, luminozitatii, dimensiunii anvelopei etc.

Anularea precomenzii de catre Vanzator: 

S.C. Acvila Distribution NCA  S.R.L. isi rezerva dreptul de a anula precomenzile a caror stocuri sunt epuizate din cauza suprapunerii comenzilor.

S.C. Acvila Distribution NCA  S.R.L. isi rezerva dreptul de a anula Precomenzile care privesc Produse si/sau Servicii afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice sau care, din cauza unor erori tehnice, prezinta preturi evident eronate/derizorii (preturi care pot fi apreciate ca eronate/derizorii de către orice cumpărător rezonabil informat (Conform Articol 1303 si Articol 1665 din Codul Civil), cu consecinta restituirii întregii sume platite de Cumparator în considerarea comenzilor anulate, dacă este cazul.

Mesajul automat de Confirmarea a Inregistrarii PreComenzii, primita de catre Cumparator, nu creeaza obligatii contractuale si nu este o confirmare a faptului ca produsele sunt pe stoc. Validarea comenzii de catre Vanzator se va face prin mesaj scris (e-mail) catre Cumparator. Validarea comenzii de catre Vanzator se face doar daca:

 1. Datele de Cumparator sunt complete si corecte;
 2. Produsele din precomanda Cumparatorului sunt disponibile;
 3. Nu exista erori in sistem care ar putea genera preturi gresite.

Incheierea contractului are loc in momentul emiterii Facturii Fiscale si nu la lansarea precomenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei precomenzi.

Inainte de a lansa o precomanda pe o cantitate mai mica de 4 buc dintr-un articol, va rugam sa ne solicitati acceptul (confirmarea) acesteia, altfel, S.C. Acvila Distribution NCA  S.R.L. isi rezerva dreptul de a anula cererea (precomanda) respectiva.

Anularea precomenzii de catre Cumparator:

Clientul poate anula oricand precomanda, contactand Vanzatorul la unul din numerele de telefon sau pe E-mail, date ce se regasesc in cadrul siteului,  in sectiunea Contact.

Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

In ambele cazuri in care se doreste anularea unei precomenzi care a fost platita prin card bancar, se aplica aceleasi reguli dupa cum umeaza:

Dupa anularea unei tranzactii prin card, banca emitenta va debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

 

Orice incalcare a acestor reguli, o puteti semnala la adresa [email protected] 

 

 

 1. POLITICA DE RETURNARE A PRODUSELOR 

 

Produsele achizitionate la distanta: 

 

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile de la denuntarea contractului. S.C. Acvila Distribution NCA  S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare, produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.

 • Nu se pot returna anvelopele si jantele rulate
 • Nu se pot returna acumulatorii care prezinta urme de montaj sau uzura
 • Nu se pot returna produsele aduse pe baza ''de comanda'' din partea Clientului, mai exact produsele care nu sunt in stocul propriu S.C. Acvila Distribution NCA  S.R.L. si pentru care S.C. Acvila Distribution NCA  S.R.L. este nevoit sa plateasca in avans pentru aducerea lor. Aceste produse au ca si status de disponibilitate stoc: ''Disponibil/e la comanda''
 • Nu vindem si nu incurajam comertul anvelopelor second hand, drept urmare, anvelopele rulate sunt considerate ca 100% devalorizate
 • Produsele returnate se accepta doar in aceeasi stare in care le-ati primit pentru a putea fi revandute ca Produse NOI

Incheierea ''Contractului'' are loc in momentul emiterii Facturii Fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de inregistrare a comenzii.

Important: Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-14 de zile de la acceptarea returului.

 

Anvelopele si jantele fac parte din categoria produselor Voluminoase si conform legislatiei din Romania, returul produselor este suportat in intregime de catre client. Mai multe detalii aici https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/index_ro.htm

Detalii suplimentare aici: https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/faq/index_ro.htm

Pentru o informare cat mai corecta asupra drepturilor cumparatorului, va rugam sa cititi OG 34/2014 privind Regimul Juridic al Contractelor la Distanta: click aici

 1. DOTul Anvelopelor:

DOTul afisat pe magazinul online este cu titlu informativ. Incercam in permanenta sa asiguram o informatie cat mai corecta, insa sunt situatii in care seria DOT a anvelopelor livrate difera de informatia prezentata pe magazinul online.

Daca pe pe acelasi produs sunt afisate DOTuri din ani diferiti sau tari diferite de productie iar Consumatorul are ''preferinte speciale''* de a se livra DOTul cel mai recent sau tara preferata, se va percepe o taxa de selectare si manipulare in depozit in valoare de 30 lei / buc, in functie de disponibilitate. Aceasta Taxa este inclusa in valoarea facturii.

In anumite cazuri Producatorii livreaza anvelope cu sau fara marcaje de vopsea pe calea de rulare (popular ''dungi'') de aceea clientii care au astfel de preferinte (cu marcaje de vopsea sau fara marcaje de vopsea) achita o taxa suplimentara de 30 lei/buc (suplimentar fata cei 30 lei pentru taxa de sortare si manipulare DOT / Tara). Aceasta Taxa este inclusa in valoarea facturii.

Regula prin care se livreaza produsele este First IN - First OUT.

Produsele primite defecte: 

In eventualitatea in care produsul achizitionat este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris a S.C. Acvila Distribution NCA S.R.L. sau prezentarea la sediul societatii cu produsul respectiv in termen de 48 de ore de la primirea produsului. 

Conditii generale de returnare: 

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca S.C. Acvila Distribution NCA  S.R.L. nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului. 

 

Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic vor fi refuzate. Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului. 

 

S.C. Acvila Distribution NCA  S.R.L. poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorate, fara ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare intre 0 si 75% din valoarea initiala a produsului.

Cererea pentru returnarea produselor se trimite pe adresa [email protected] sau pe fax completand formularul de retur de aici (click) Acest model are doar scop orientativ.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile serviciilor noastre in orice moment, fara nici un preaviz sau notificare in prealabil.


11. PLATA

Plata se poate realiza printr-una din metodele afisate in pagina de plata: ramburs sau card bancar.

In ceea ce priveste tranzactiile online, Acvila Anvelope proceseaza platile prin procesatorul Plati Online, in deplina siguranta.

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).
Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii.
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.
Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta.
Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele acvila-romania.


Regulamentul campaniei 1 donatie-1 voucher


SECȚIUNEA 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Organizatorul Concursului ”Tu donezi, noi iti returnam” (denumit in continuare „Concursul”) este S.C. Acvila Distribution NCA  S.R.L., înregistrată în Slatina, Olt.

Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit în continuare „Regulament”) care este obligatoriu pentru toți participanții.

Organizatorul îsi rezervă dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligația de a anunta publicul în mod oficial, în aceeasi manieră în care a fost făcută și informarea inițială.


SECȚIUNEA 2. DREPTURI ȘI CONDIȚIILE DE PARTICIPARE

Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de naționalitate, domiciliu, rasă, sex sau religie, rezidente în România, care respectă conditiile prezentului regulament si care urmează indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea. Nu pot participa angajați ai Organizatorului, precum si rudele de gradul I ale acestora.

Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala, liber consimțită si in afara oricarei constrângeri a prevederilor prezentului regulament.

Dreptul de participare aparține in exclusivitate al participantului care îndeplinește condițiile impuse de Regulament.

Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situația in care o persoană furnizează date sau informații false, eronate sau necorespunzatoare în completarea datelor personale.

Pentru a putea participa la Concurs, participanții trebuie să aibă dovada trimiterii donației către Fundația Metropolis. Dovada o reprezintă o captură de ecran în care să fie cuprins în clar mesajul de confirmare catre ei. Captura de ecran se trimite către 0755.047.253 pentru eliberarea voucherului.

SECTIUNEA 3. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de catre participanti exclusiv în scopul comunicării codurilor de reducere sau a eventualelor modificări apărute în regulamentul concursului.


SECTIUNEA 4. MECANISMUL CONCURSULUI

Utilizatorii vor afla de mecanism de pe pagina Acvila Romania

Durata campaniei 06.03 - 12.12.2023, si se desfasoara astfel:

 • Donezi 2 sau 4 euro către #spitalepublicedinbaniprivati prin Fundația Metropolis. 
 • Faci dovada către noi printr-o captură de ecran pe numărul 0755.047.253
 • Noi iti eliberam voucherul in functie de suma donata de tine
 • Poți face cumpărături pe www.acvila-romania.ro de minim 300 de lei folosin voucherul.
 • Pentru fiecare lună donată primești un voucher. Acestea se pot cumula.SECTIUNEA 5. NOTIFICAREA ŞI ELIBERAREA VOUCHERULUI

Voucherul se elibereaza în urma trimiterii capturii de ecran a dovezii donației. Dovada donatiei o reprezinta sms-ul de confirmare din partea Fundației Metropolis.


SECTIUNEA 6. DREPTURI DE AUTOR

Participantul este unic responsabil asupra oricaror consecinte directe sau indirecte ce pot aparea ca urmare a postarii unor imagini inadecvate sau cu drepturi de autor pe facebook.com.

SECTIUNEA 7. INCETAREA CONCURSULUI

Prezenta Campanie va inceta de drept la data de 12 decembrie 2023, ora 22:00 P.M. si poate inceta inainte de termen numai în cazul producerii unui eveniment de forta majora – de natura a face imposibila derularea.

SECTIUNEA 8. REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul Concursului este disponibil in mod gratuit pe site-ul organizatorului. Prin participarea la acest Concurs, participantii sunt de acord sa se conformeze acestui Regulament. Orice modificari ale prezentului Regulament vor fi comunicate pe contul de facebook.

SECTIUNEA 9. TAXE SI IMPOZITE AFERENTE

Organizatorul campaniei nu este raspunzator de plata altor taxe sau a altor obligatii financiare legate de premiul oferit, acestea cazand in sarcina persoanei castigatoare.

SECTIUNEA 10. LITIGII

 In cazul unor litigii aparute intre Acvila Distribution NCA SRL. si participantii la campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor romane competente.


Abonează-te la Newsletter
Introdu-ti adresa de email si devii automat membru al comunitatii Acvila Romania.
Afli primul de cele mai bune oferte din industrie!