Ai nevoie de ajutor?  0754.200.195 /  0743.559.673

întrebări frecvente

Anvelopele si jantele din oferta Acvila Romania pot fi comandate prin urmatoarele modalitati:

- comanda telefonica : 0755 047 253; 0754 200195; 031 411 53 79

- comanda prin email [email protected]

- comanda on-line direct de pe site www.acvila-romania.ro

In cazul in care doriti sa comandati on-line utilizand site-ul www.acvila-romania.ro trebuie sa urmati urmatoarele etape:

1) Identificati anvelopa dorita folosind filtrele puse la dispozitia dumneavoastra.

2) Introduceti cantitatea dorita si adaugati produsele in cosul de cumparaturi.

3) Selectati judetul in care doriti livrata comanda si apasati butonul “trimite comanda”.

4) Completati datele de contact si de facturare si alegeti metoda de plata; completati campul “Detalii”cu informatii suplimentare pe care le considerati necesare.

5) Apasati butonul “Trimite comanda”; in cel mai scurt timp veti fi contactati de unul dintre agentii nostri pentru confirmarea comenzii, emiterea facturii si trimiterea coletului.

Pentru primirea anvelopelor comandate, echipa Acvila Romania va pune la dispozitie mai multe posibilitati de livrare. Livrarea se efectueaza prin firme de curierat rapid cu acoperire la nivel national, precum si prin masini proprii in Bucuresti si localitatile adiacente.

Acvila Romania va ofera  transport in cel mai scurt timp posibil si in cele mai bune conditii. Costul transportului poate varia in functie de cantitatea si valoarea anvelopelor comandate, precum si de localitatea in care se va efectua livrarea (daca se regaseste sau nu in aria de acoperire a firmelor de curierat rapid). Pentru asigurarea unui serviciu de livrare cat mai prompt si eficient, Acvila Romania colaboreaza cu firma de curierat rapid Urgent Cargus si Dragon Star. 

Costurile de livrare se calculeaza automat in cosul de cumparaturi pentru comenzile de pe site, iar pentru comenzile telefonice costurile de livrare va vor fi comunicate de catre agent.

Transportul se calculeaza in felul urmator:

35 lei daca comanda este sub 30kg SAU 35 lei + 1 leu/kg pentru kg aditionale daca totalul comenzii depaseste 30kg.

Livrarea este realizata prin colaborare cu firmele de curierat Dragon Star sau Urgent Cargus.

In mod normal, livrarea anvelopelor se va efectua in 24-48 de ore de la confirmarea comenzii sau in functie de cum este specificat in pagina produsului.

Abonează-te la Newsletter
Introdu-ti adresa de email si devii automat membru al comunitatii Acvila Romania.
Afli primul de cele mai bune oferte din industrie!